Tena Men Active Fit Level 2 20 750776

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhaalpunt Leven Dale

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

TENA Men Active Fit Level 2 biedt discrete, veilige bescherming tegen matig urineverlies. Profiteer van drievoudige bescherming tegen doorlekken, geurtjes en een vochtig gevoel. Het verband is ontwikkeld voor mannen, met een mannelijke cupvorm. Dit verband beschikt over een veilige absorptiezone voor betrouwbare bescherming. Het verband is slechts 4 mm dun, comfortabel, discreet en gemakkelijk in het gebruik. Plak het verband eenvoudigweg met de plakstrip in uw ondergoed en u vergeet dat u het draagt. Apart verpakt voor uw gemak en discreet genoeg om in uw sporttas of attachékoffer te bewaren. Zo blijft u de hele dag zelfverzekerd en houd u de controle.

  • Drievoudige bescherming
  • 100% discreet
  • Veilige absorptiezone
Gegevens
CNK4581435
FabrikantenEssity Belgium