Tena Men Active Fit Level 3 16 750830

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhaalpunt Leven Dale

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

TENA Men Active Fit Level 3 is ons meest absorberende verband voor een effectieve bescherming tegen zwaar urineverlies en grotere scheuten. Profiteer van drievoudige bescherming tegen zwaar urineverlies, geurtjes en een vochtig gevoel, met een dubbele kern en snelwerkende absorptielaag voor extra bescherming. Dit verband is slecht 10 mm dun, discreet en comfortabel om te dragen, dankzij de zachte cupvorm die zich aan uw lichaam aanpast. Verwijder gewoon de individuele verpakking en plak het verband in uw ondergoed met de plakstrip. U zult vergeten dat u het draagt, zodat u zich fris voelt, de controle behoudt en weer kunt doen waar u goed in bent.

  • Drievoudige bescherming
  • 100% discreet
  • Veilige absorptiezone
Gegevens
CNK4581443
FabrikantenEssity Belgium