Nosko Fopspeen 0-6 M Baby Pink + Lilac

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaalpunt Leven Dale

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Nosko® fopspenen zijn ontwikkeld in samenwerking met logopedisten en tandartsen en zijn uniek door hun zacht en flexibel schildje. Dankzij de zachtheid, de flexibiliteit en de symmetrische vorm van het schildje en de vorm en het materiaal van de speen, passen ze altijd comfortabel in de mond van uw baby. Bovendien helpen ze het gehemelte van uw baby vormen. Het schildje houdt het neusje vrij en de luchtgaatjes in het schildje zorgen voor extra luchttoevoer, wat huidirritatie voorkomt.

Samenstelling

De speen is gemaakt van 100% silicone van medische kwaliteit dus 100% veilig.

Het schildje is gemaakt van thermo-rubber gemengd met polypropyleen voor een flexibele textuur en is 100% veilig.

Indicatie

Fopspeen geschikt voor baby's tot 6 maand oud.

Gegevens
CNK4372801
FabrikantenCeres Pharma
Merkennosko