Speedipou Capillaire Systeem A/luizen

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaalpunt Leven Dale

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Eigenschappen : Speedipou is een nieuw anti-luizen capillair systeem.

Het gebruik ervan vereist een bepaalde "grip" zonder enig verband met het gebruik van een klassieke kam of een luizenkam. Innovatief Geregistreerd ontwerp Gepatenteerde technische vorm Indicaties : Tegen luizen

Aanbevelingen : - Bij het eerste gebruik van Speedipou moet de gebruiker, afhankelijk van de aard van zijn haar, de meest geschikte ontklontering voor zijn doorgang bepalen (ontklonteraar, of plantaardige olie, enz.). - Het is absoluut noodzakelijk dat Speedipou langzaam wordt gebruikt om het vangen van eventuele luizen te vergemakkelijken en de vorming van knopen te voorkomen. Deze manier van doorgang is aangepast aan de tanden van Speedipou, die fijner zijn dan die van een klassieke kam die anders wordt gebruikt. Een snelle en/of gedwongen doorgang kan de Speedipou-tanden beschadigen. - De eerste keer dat u de kam gebruikt, moet u het juiste doen en de bovenstaande instructies volgen. Als je eenmaal een goede grip hebt gekregen, kun je volop genieten van je Speedipou.

Gebruik

Stap één:

  • Begin met het zorgvuldig ontwarren van gewassen en nog nat haar met een conditioner.
  • U kunt Speedipou ook gebruiken op droog haar, als de aard van het haar zich daartoe leent (te bepalen door de gebruiker zelf).
  • Stijl het haar naar achteren in de richting van de nek, zonder dat er strengen vergeten worden.

Stap 2:

Positioneer Speedipou zo gekanteld mogelijk aan één kant van het hoofd bij de haarlijn, zodat de tanden in contact blijven met de hoofdhuid.

Stap 3 :

Wanneer Speedipou goed gepositioneerd is:

  • Houd contact met de hoofdhuid en schuif de Speedipou langzaam rond het oor.
  • De neiging van het haar op een natuurlijke manier rechttrekken naarmate het haar vordert.
  • Laat je leiden door zijn beweging terwijl je hem begeleidt.
  • Zorg er alleen voor dat u contact houdt met de hoofdhuid.

Voorzichtig: Je kunt stoppen en doorgaan, maar nooit forceren als de voortgang van Speedipou wordt geblokkeerd door een knoop. Als dit het geval is, verwijdert u Speedipou voorzichtig, ontwarmt u het probleemgebied en begint u opnieuw.

Stap 4 : Onder de nek aangekomen:

  • Hou het haar vast in Speedipou.
  • Stop het contact met de hoofdhuid en blijf het haar naar beneden glijden tot aan de uiteinden.

Presentatie : 1 stuk

Indicatie

Tegen luizen

Gegevens
CNK3918034
Fabrikanten2CME (TO SEE ME SPRL)
MerkenSpeedipou